Sari la conținut

â™”Jokerâ™”

Membrii
 • Număr conținut

  139
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

â™”Jokerâ™” a câștigat ziua ultima dată pe August 2

â™”Jokerâ™” a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre â™”Jokerâ™”

 • Rang
  Fost Super-Moderator Global

Contact Methods

 1. â™”Jokerâ™”

  ista e din photshop ma :)) daca e din photshop baga drq niste tutoriale :))
 2. â™”Jokerâ™”

  Numele si Prenumele dumneavoastra :Joker Varsta si orasul unde locuiti :Sibiu De ce doriti functia de Moderator?:As dori administrator. La ce sectiune doriti functia de Moderator?:all Ce schimbari ati aduce sectiunei dorite?:Multe. Cate topicurii promiteti sa aduceti pe forum saptamanal la sectiunea dumneavoastra?: Multe. Sper sa fiu acceptat..nu respins.
 3. â™”Jokerâ™”

  welcome
 4. â™”Jokerâ™”

  Aici Puteti Discuta Despre PhoTsHop
 5. â™”Jokerâ™”

  REGULAMENT 1. Atunci când doriţi să creeaţi o competiţie, trebuie ca titlul să fie: [Provocare] Numele tău vs Numele celui provocat. Puteţi să provocaţi şi toţi designerii cu titlul: [Provocare] GFX Team. 2. După asta, cel provocat trebuie să posteze în topic dacă acceptă sau nu provocarea. Dacă în două zile de la crearea topicului, cel provocat nu va lăsa niciun reply, topicul va fi închis. 3. Dacă acesta acceptă, lucrările se trimit prin PM, persoanei alese de cel care a făcut provocarea, nu se lasă reply. 4. O provocare fără stock sau render se va anula. 5. Voturile fără un motiv bine prezentat, nu vor fi luate in considerare și autorul lor vor fi pedepsiti cu WARN pentru Post-Hunt. 6. Competiţial se termină atunci când unul dintre cei doi concurenti ajunge la numărul minim de voturi specificate de cel care a făcut provocarea. 7. Nu aveți voie să cereți voturi , veți fi descalificați (designerii vor primi direct remove). 8. Orice membru poate vota, atâta timp cât are minimul de cunoştinţe în materie de design şi / sau PhotoShop. 9. Nu aveți voie să participați cu lucrarea altcuiva , deci prin urmare nu aveți voie să faceti RIP. Se va sancţiona cu +2 WARN (şi remove pentru Designeri). 10. Nu aveți voie să participați cu o lucrare deja făcută dinaintea competiţiei, dacă nu este postată sau prezentată cuiva puteți participa. 11. Nu aveți voie să dezvăluiți autorii lucrărilor. Model de postare: Nick-ul celui provocat: Tip (avatar / semnătură): Stock / render: Dimensiuni: Text: La ce număr de voturi se încheie bătălia: Persoana la care se trimit lucrările:
 6. â™”Jokerâ™”

  MODEL Utilizatorul caruia îi oferi cadoul: Cadoul: REGULAMENT Adaugati doar ca titlu [Cadou] si numele celui ce doriti sa ii daruiti acest cadou, iar in topic postati imaginea surpriza. Orice alta persoana care nu are nici o legatura cu topic facut special ca fiind un cadou pentru cineva, o sa fie sanctionat. Daca persoana caruia ii este daruit cadoul nu raspunde in maxim 24 de ore de la crearea topicului surpriza, topicul o sa fie din start închis. Nu aveti voie sa faceti un topic special cu lucrari care nu au un destinatar anume, cine nu o sa respecte aceasta regula o sa fie sanctionat. Asigurati-va ca nu ati postat acelasi cadou de 2 ori.
 7. â™”Jokerâ™”

  REGULAMENT RESURSE 1.Respectati modelul de postare a resurselor sau de cerere resurse 2.Perioada intre cereri trebuie sa fie de minim 1 zi 3.Daca va raspunde cineva la cererea dvs. trebuie sa postati daca va convine sau nu ce va oferit respectivul. 4.Topicurile mai vechi de o saptamana o sa fie inchise. Model de postare resurse: Va pun la dispozitie urmatoarele : Linkul de download : Alte precizari : Model de cerere resurse: Doresc urmatoarele lucruri : Alte precizari :
 8. â™”Jokerâ™”

  MODEL: Pentru a posta un tutorial, completați modelul de mai jos Autor » Video/imagini (obligatoriu) » REGULAMENT: 1.Toate tutorialele vor trebui postate in subiecte 2.Inainte sa postati un tutorial asigurativa ca nu a mai fost postat odata folosind functia '' SEARCH ''. 3. Cand postati un tutorial fiecare titlu trebuie sa continta numele: [TUTORIAL] '' Nume Tutorial'' 4.Incercat cat mai mult sa evitati posturile pentru +1 si sa respectati regulamentul + modelul altfel veti fi sanctionati. 5.Dupa ce creati un tutorial, aveti obligati de a va ocupa de el, de a raspunde intrebarilor. 6.Topicurile mai vechi de 7 zile vor primi locked.
 9. â™”Jokerâ™”

  Regulament 1) Pentru a face o cerere de semnătură / avatar / wallpaper etc aveți nevoie de minim 20 posturi. 2) Titlul topic-ului trebuie să fie: Cerere - avatar / semnătură / logo / userbar / banner / etc .. 3) Nu aveţi dreptul să cereţi lucrări care nu vor fi folosite pe comunitate. Sancţiune: cererea va fi marcată ca respinsă & veți fi adăugați în „BlackList†. 4) Nu aveţi voie să cereţi două sau mai multe lucrări într-o cerere, însă puteţi să postaţi mai multe stock-uri, de acelaşi fel (spre exemplu avatar). 5) Cererile se vor închide după 5 zile de la crearea topicului. 6) Purtarea unei creaţii alese de dumneavoastră este obligatorie într-un interval minim de 7 zile, în caz contrar veţi fi adăugat în blacklist. 7) Textul secundar este obligatoriu (Exemple: RYZEN.RO, ș.a.m.d, unde se poate). 8) Cine cere răspunderea mai rapidă la cerere, primește respins la cerere! 9) Nerespectarea modelului duce la inchiderea cererii. Model Cerere Lucrare Numele tau : Ce lucrare doresti ( avatar, banner etc ) : Dimensiune : Text principal : Text secundar ( RYZEN etc. ) : Precizari ( efecte, simpla etc ) : Imagine ( obligatoriu ) : Alte preferinte ? :
 10. â™”Jokerâ™”

  REGULAMENT Numele topicului trebuie sa fie: "[PORTOFOLIU] Nume" / "Portofoliu | Nume". Nu aveti voie sa faceti RIP, cine este prins va primi T/C la portofoliu si va fi trecut in BlackList Pentru a se evita post-hunt-ul, este adaugata regula urmatoare: La o inactivitate mai mare de 30 de zile ( 1 luna de zile ) in portofoliu, topic-ul respectiv primeste T/C. Pentru re-deschidere, creatorul va trebui sa dea un PM unui designer. Creatorul topicului nu trebuie să posteze în caz că are lucrări noi posturi pe o perioada mai mică de 24 de ore. În caz că are de adăugat o noua lucrare va folosi butonul EDIT. Membrii ce iși dau cu părerea asupra lucrărilor postate de alții trebuie sa alcătuiască un comentariu cât mai complex, minim 10 cuvinte. Acest regulament poate suferi modificari in viitor. [!] Designerii au dreptul de a cere .psd-ul unei lucrari la maxim 24 de ore de la postarea acesteia in portofoliu. Daca acesta nu este prezentat in decurs de alte 24 de ore, respectivul este sanctionat cu T/C la portofoliu. [!] Userii ce au primit 'Locked' la portofoliu pentru 'Inactivitate' si vor sa continue sa posteze in el sunt rugati sa trimita un PM unui Designer.
 11. â™”Jokerâ™”

  Numele si Prenumele dumneavoastra :Joker Varsta si orasul unde locuiti :Sibiu De ce doriti functia de Moderator?:As dori administrator. La ce sectiune doriti functia de Moderator?:all Ce schimbari ati aduce sectiunei dorite?:Multe. Cate topicurii promiteti sa aduceti pe forum saptamanal la sectiunea dumneavoastra?: Multe.
 12. â™”Jokerâ™”

  Prenumele tau »Ionut Vârsta »15 Locația »Sibiu Ocupație »Sa stau la pc Pasiunile tale »Sa ma joc footbal Nick Gaming »Joker Jocuri preferate »cs 1.6 Descriere personala »Respect pe cine ma respecta. De unde ai auzit de RYZEN.RO? »Fb Acordă o notă comunității »10. Date de contact (facebook, instagram, etc..) »fb,steam Alte detalii despre tine »Sunt un om de cuvant.
 13. â™”Jokerâ™”

  Nume : AK-47 Dark Light Link : http://resursecs.com...itght-ak47.html Poza :http://resursecs.com...itght-ak47.html
 14. â™”Jokerâ™”

  Denumire skin: cs:css galil Categorie: Rifles Instrucţiuni: Intrați in folder-ul in care aveți Counter Strike 1.6 , intrati in cstrike --) models si îl extractați acolo Imagini: Link de download: https://gamebanana.com/skins/162958
 15. â™”Jokerâ™”

  Denumire skin: PLA M14 EBR Categorie: Rifles Instrucţiuni: Intrați in folder-ul in care aveți Counter Strike 1.6 , intrati in cstrike --) models si îl extractați acolo Imagini: Link de download: https://gamebanana.com/skins/162950
×