Sari la conținut

Kraken

Membrii
 • Număr conținut

  593
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Kraken a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 31

Kraken a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

13 Good

Despre Kraken

 • Rang
  ALATURI DE #RYZEN
 • Dată Naștere 20.04.1919

Vizitatori Recenți Profil

10.542 citiri profil
 1. Kraken

  Anime (din cuvântul japonez アニメ anime, la rândul lui o abreviere a cuvântului englez animation, însemnând animație, pluralul corect fiind anime-uri) reprezintă orice film de animație produsă în Japonia sau originară din această. La originea acestui gen stau benzile desenate japoneze numite mangă. Cu toate că anime-ul este considerat uneori în mod eronat un "gen" (precum comedia, dramă, etc.), în realitate este o formă de artă care include toate genurile întâlnite în literatură și cinema. În Japonia filmele de animație sunt foarte îndrăgite, semnificativ fiind faptul că în anul 2001 filmul anime Spirited Away (Sen to Chihiro no Kamikakushi) a întrecut filmul Titanic. Inițial anime-urile erau desenate manual, însă în ultimii ani tehnicile asistate de calculator practic s-au generalizat. Tehnicile anime sunt utilizate în seriale televizate, producții cinematografice și video, jocuri pentru computer, publicitate etc. În ce privește conținutul, formatul anime este utilizat în toate genurile ficționale. Chiar şi obiectele fără viaţă se pot încadra într-un peisaj anime + animalele.
 2. Kraken

  Nu există model Regulament 1.Dacă un battle este deja în decurs nu aveţi voie să mai postaţi încă unul 2.Nu postaţi de două ori aceelasi battle 3.Nu postaţi un battle imposibil cu caractere op precum saitama 4.Să fie egalitate de putere nu doar că eşti fan boy 5.Se va vota o singură dată şi se va explica detaliat votul Atenţie: Nerespectarea acestor reguli aduce la PENALIZAREA / WARN membrului respectiv !
 3. Kraken

  Model de postare Produs: Specificații Produs: Preț: Vândut de firma: Vândut prin intermediul: Recenzia ta: Stele oferite (maxim 5): Vei mai achiziționa de la firma respectivă?: Vei mai achiziționa de la intermediarul respectiv?: Regulament 1. Creaţi un topic cu titlu' adecvat, care să reflecte conținutul postului. 2. Nu aveţi voie să postaţi mai multe topic-uri (MAXIM 1 TOPIC PE ZI ).
 4. Kraken

  Această categorie este special făcută pentru secţiunea TUTORIALE IT (logic). Pentru a menţine farmecul şi disciplină, aveţi nişte reguli de respectat, precum: 1. Creaţi un topic cu titlu' adecvat, care să reflecte conținutul postului. 2. Nu aveţi voie să postaţi mai multe topic-uri (MAXIM 5 TOPIC-URI ODATĂ LA 3 ZILE!). 3. Nu folosiţi cuvinte necivilizate.
 5. Kraken

  Regulament de postare: 1.Evitati posturile de genul: bravo, gg etc. Care nu îşi au rostul deoarece sunt considerate post-hunt şi veţi fi sancţionaţi! 2.Inainte de a poşta o ştire verificaţi dacă nu a mai fost postata de cineva folosind funcţia Search! 3.Incercati să daţi un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opţiuni! 4.Articolele dvs. trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text şi dacă este posibil o poză descriptiva! 5.Aveti voie să deschideţi maxim 5-10 articole pe zi în această secţiune!
 6. Kraken

  Model postare & Regulament Nume: Demo: Autor: Versiune WordPress: Link download: Regulament ! Aveţi dreptul să postaţi 5 teme pe zi, altfel riscaţi warn. Titlul topicului trebuie să fie [Tema] Nume tema. Înainte de a poşta o temă, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postata de altcineva. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului sau nu sunt completate, vor fi trimise la arhivă
 7. Kraken

  Model postare & Regulament Nume: Demo: Autor: Versiune XenForo: Link download: Regulament ! Aveţi dreptul să postaţi 3 teme pe zi, altfel riscaţi warn. Titlul topicului trebuie să fie [Tema] Nume tema. Înainte de a poşta o temă, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postata de altcineva. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului sau nu sunt completate, vor fi trimise la arhivă
 8. Înainte de a poşta problema voastră trebuie să îndepliniţi câteva cerinţe: Titlul topicului trebuie să fie [Problemă] Numele problemei. Încercaţi să scrieţi cât mai corect gramatical; puneţi poze şi să daţi cât mai multe detalii despre problema voastră. Ajutorul se oferă numai pe forum. Nu aveţi voie să faceţi reclamă cu pozele postate sau să postaţi link-uri către forumul vostru. Dacă nu respectaţi aceste cerinţe riscaţi să primiţi warn şi închiderea topicului.
 9. Model postare & Regulament Nume: Demo: Autor: Versiune IP.Board: Link download: Regulament ! Aveţi dreptul să postaţi 5 teme pe zi, altfel riscaţi warn. Titlul topicului trebuie să fie [Tema] Nume tema. Înainte de a poşta o temă, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postata de altcineva. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului sau nu sunt completate, vor fi trimise la arhivă
 10. Kraken

  Nu există un model pe care trebuie să-l respectaţi,dar în schimb trebuie să îndepliniţi câteva cerinţe: Titlul topicului trebuie să fie [Tutorial] Nume tutorial Încercaţi să aranjaţi topicul cu, coduri BB şi culori. Fiecare tutorial trebuie să conţină download (în caz că e ceva ce trebuie downloadat). Maxim 5 topicuri. Dacă nu respectaţi regulamentul secţiuni o să primiţi war
 11. Kraken

  Titlul topicului trebuie să fie [Hook] Nume hook. Hook-ul trebuie să conţină un link de download funcţional şi sigur. Înainte de a poşta un Hook, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. Vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. Model: Nume: Descriere: Autor: Versiune IP.Board: Link download:
 12. Kraken

  Model de postare: Numele tău: Explică întrebarea sau problema: Alte precizări: [RO] Regulament de postare: Atunci când deschideți un nou topic în vederea soluționării problemei, încercați să oferiți cât mai multe informații. Cine postează în topic-uri sunt rugați să abordeze cu seriozitate respectivă întrebare sau problemă. Evitați posturile de genul: "hai odată" sau "am făcut topicul degeaba", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Titlul topicului trebuie să fie sub formă: "[Întrebare/Problemă] Nume", exemplu: "[Întrebare] Excentriq". [EN] Posting rules: When you open a topic în order to solve the problem try to provide aş much information. Those who post în topic sites are asked to address seriously the problem. If not solve alone or with a member Please specify solving. Please avoid posts like: "come on", "I did nothing topic", because they are considered post-hunt and you will be punished. Alte informații: Dacă soluţionaţi singuri sau cu ajutorul unui membru întrebarea sau problema, sunteți rugați să precizați rezolvarea în topic. Dacă în 3 zile autorul topicului sau altcineva nu a mai postat, topicul va fi închis de unul dintre moderatorii categoriei. Pentru orice întrebare despre un telefon, calculator, laptop sau orice problemă aveți legată de acestea, vă rugăm să completați modelul de mai sus și să fiți cât mai clari posibil, acest lucru ajutându-vă să primiți un răspuns cât mai rapid.
 13. Kraken

  Informații: Se respectă regulamentul general al forumului. Nu aveţi voie să postaţi alte desene dacă nu sunt din sectiunile Cartoon Network sau Disney Channel ! Înainte de a poşta un desene, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole/zi în această secțiune. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 1 zi de la crearea acestora, permiţând astfel uşerilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioadă determinată. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. Vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. Model de postare: Nume (Desene): Durata: Link:
 14. Kraken

  Informații: Se respectă regulamentul general al forumului. Nu aveţi voie să postaţi alte desene dacă nu sunt de Disney Channel. Înainte de a poşta un desene, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole/zi în această secțiune. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 1 zi de la crearea acestora, permiţând astfel uşerilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioadă determinată. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. Vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. Model de postare: Nume (Desene): Durata: Link:
 15. Kraken

  Informații: Se respectă regulamentul general al forumului. Nu aveţi voie să postaţi alte desene dacă nu sunt de Cartoon Network. Înainte de a poşta un desene, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole/zi în această secțiune. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 1 zi de la crearea acestora, permiţând astfel uşerilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioadă determinată. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. Vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. Model de postare: Nume (Desene): Durata: Link:
×