Sari la conținut

Xpre

Fondatori
 • Număr conținut

  336
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  12

Xpre a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 6

Xpre a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

7.828 VALOARE

Despre Xpre

 • Rang
  The Boss
 • Dată Naștere 28.03.1996

Profile Information

 • Location
  Constanta

Vizitatori Recenți Profil

5.923 citiri profil
 1. Salutare, ryzen ofera o licenta steam cu jocul Homefront. Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga aceasta licenta este sa alegi un numar de la 1 la 30, si daca ai noroc licenta poate fii a ta! • Aveti grija ca numerele sa nu se repete, va rog sa verificati inainte de a a posta. • Nu este permis editarea postului, odata ales numarul, acela v-a ramane. • Extragerea va fii realizata pe random.org Bafta!
 2. Xpre

  Salut
 3. Xpre

  Salut.
 4. Xpre

  Daca doresti sa iti afiliezi serverul la noi trebuie sa ai in vedere urmatorarele: Serverul trebuie sa fie hostat la o firma profesionala de profil. Detinatorii au obligatia de a detine extensia .RYZEN.RO in titlul serverului. Detinatorul are obligatia ca in momentul combletarii cererii afilierii in comunitate, serverul sa fie inscris in gametracker.com. Ce primesti dupa afiliere?: DNS categorie acces de moderare grad de manager 30% reducere la boost pe gameboost.ro Model Cerere DNS Numele Detinatorului: Adresa contact: Joc: IP server: Link GT: DNS dorit: Modul jocului: Firma de hosting: Structura forum:
 5. Xpre

  Descriere: Este un addons simplu, in afara de !gloves nu are alte skin-uri. Autor: Porc Pluginuri: AdminChannel.smx - adminii pot vorbi pe un propriu voice chat AntiFlood.smx - blocheaza spamul facut de persoane pe chat ChatLinks.smx - din cauza panoramei nu mai puteti folosi weblinks respectiv webshortcuts (multumim lui kRatoss) Gloves.smx - adauga manusile din joc CsgoFlashlight.smx - adauga lanterna ca pe cs:s , respectiv cs 1.6 folosind un anumit bind CsgoSprays.smx - adauga toate sprayurile din joc si le puteti folosi apasand tasta E, pentru a schimba sprayul scrieti !sprays MapHistory.smx - prezinta hartile care s-au jucat recent NoScope.smx - apare pe chat cand cineva da noscope si numara killuri de tipul acesta QuakeSounds.smx - reda anumite sunete cand faci 2 sau mai multe killuri , cand dai headshot etc. ResetScore.smx - iti reseteaza scorul Respawn.smx - comanda pentru admini pentru a respawn-a' o persoana ScoreboardTags.smx - Fondatorul , Moderatorul , Adminul , Helperul si VIPul au propriile taguri pe tabela de scor Link download: http://www.girlshare.ro/3490188821.9
 6. Xpre

  Pentru a posta un addons, completati modelul de mai jos: Descriere: Conținutul acestuia: Autor: Pluginuri: Imagini (optional): Link download: *Toate addons-urile vor trebui postate in subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".
 7. Xpre

  Descriere: Addonsul de la arena 1 tap Conținutul acestuia: - Autor: Freak Pluginuri: - Link download: http://www.girlshare.ro/3489949061.5
 8. Xpre

  Acceptat! Te rog sa fii activ. Topic Inchis!
 9. Salut, dau spre administrare un server Counter Strike 1.6 sau GO ce contin 22 sloturi (se va face upgrade daca se populeaza). Singura cerinta este ca serverul sa ramana in comunitate! Model cerere server ! Mod server: Experienta: Crezi ca vei reusii sa il populezi?:
 10. Xpre

  Acceptat. Topic Inchis!
 11. Am decis sa scot la CONCRUS domeniul .net mai exact cyber-zone.net valabil inca 1 an si jumatate , gazduit de btstelekom. [*] Membrii trebuie sa aleaga un numar de la 1 la 15 ! [*] Minim 10 posturi pe comunitate ! [*] Staff-ul nu are drept de participare ! Dupa ce indepliniti conditiile raspundeti la acest topic cu urmatoarele cuvinte : Vreau sa castig. Dupa ce se vor aduna 15 membri voi alege castigatorul, SUCCES !
 12. SUPLIMENTAR : 1. Un avertisment durează 15 zile. 2. La 3/3 avertismente riscați să primiți ban pentru o perioadă de minim o lună ( în funcție de gravitatea faptei ). 3. Orice jignire/batjocura adusă asupra unui membru al echipei RYZEN ( Administratori, Moderatori, Programatori etc ) se sancționează cu ban pentru o perioadă de minim 6 luni. Nu se discută. Dacă nu ne puteți respecta, nici noi nu trebuie să vă ținem pe forum. 4. Membrii RYZEN nu sunt scutiți de avertismente si ban-uri, dacă încalcă regulamentul primesc sancțiunile respective. 5. Dacă ați plătit unban sau ați cumpărat reclamă nu sunteți scutiți de sancțiuni. 6. Dacă ați fost "mare" pe forum și acum sunteți utilizator normal nu înseamnă că aveți anumite beneficii sau beneficiați de un tratament special( reclamă în semnătură, topic pentru ajutor fără aprobare sau cazuri asemănătoare - dacă întrebați o să vă ajutăm, să nu fiți sancționați - cu atât mai mult dacă ați fost în echipă se presupune că știți regulamentul forumului și aveți un comportament civilizat ). 7. Reclama este permisă în subiecte atât timp cât are legătură cu subiectul ( exemplu - Nume subiect : recomandare site pentru licențe Steam / Răspuns : g2a.com - nu se consideră reclamă ). 8. Sunt interzise jignirile prin mesaje private. Sancțiunea minimă este o suspendare de 7 zile a contului dvs iar la următoarea abatere o lună. 9. Datoria ta ca utilizator al forumului este să ai cunoștință de regulile generale, cât și cele pe anumite secțiuni.
 13. Xpre

  In aceasta categorie se vor posta noutati in legatura cu CS 1.6 ! - > Se exclude off topic ! -> Topicul trebuie sa arate impecabil ! -> Injurii si limbak neadecvat duce la sanctionarea utilizatorului !
 14. REGULI GENERALE : 1. Folosiți limba română cât mai corect ( cratimă, virgule, cuvinte întregi - fără prescurtări ), nu folosiți limbaj de chat sau alte combinații de cuvinte cu limba engleză/franceză etc. 2. Răspundeți într-un subiect doar în cazul în care aveți un răspuns coerent, ce poate să fie de ajutor utilizatorilor, evitați offtopic-ul*. *Offtopic = devierea subiectului ce se discută 3. Sunt interzise cuvintele obscene în numele utilizatorilor. 4. Sunt interzise mesajele ce au ca obiectiv jignirea/batjocura unui utilizator. 5. Sunt interzise subiectele ce au ca scop promovarea unui site / ajutor personal ( click-uri, views, like-uri ). 6. Folosiți funcția Căutare / Search înainte de a face un subiect. 7. Folosiți un titlu cât mai relevant asupra discuției pe care doriți să o începeți ( dacă titlul conține "urgent" "repede" poate să ajungă la coșul de reciclare ). 8. Este permis maxim un singur cont pe persoană, abuzul se pedepsește. Riscați toate conturile să fie banate, sau cele noi să fie șterse definitiv din baza de date. 9. Nu se acceptă mesaje de tipul "UP" / "Hai mă nu mă ajută nimeni?" / "Sunteți varză, nimeni nu știe să facă asta" sau cazuri asemănătoare. Riscați să aveți subiectul trimis la coșul de reciclare. 10. Sunt interzise subiectele în care se caută echipă pentru site-uri/forumuri de Counter Strike, găzduire, jocuri sau cazuri asemănătoare. 11. Sunt interzise subiectele ce conțin warez, carding sau alte metode ilegale. 12. Sunt interzise mesajele cu conținut adult ( imagini/filmulete 18+ ) - riscați interzicerea permanentă pe forum. 13. Sunt interzise subiectele ce au ca scop promovarea serviciilor de hosting. Pentru a promova serviciile de hosting accesați acest topic. 14. Sunt interzise mai mult de 5 smilies intr-un mesaj. 15. Este interzisă vânzarea de conturi pe forum. 16. Este interzis să vă însușiți o creație ce nu este a voastră, încalcă Legea dreptului de autor, o să fiți sancționați în cazul respectiv.
×