Sari la conținut

GENERAL

Forumuri

 1. Discutii tematice & socializare
  15
  postări

  Vrei sa te relaxezi citind o stire sportiva ? Vrei niste sfaturi pentru pariuri sportive ? Ai venit sa faci niste chestionare ? Sau vrei sa ne povestesti despre tine si ce ai realizat pana acum ? Ai gasit categoria potrivita pentru aceste lucruri ! Zona aceasta fiind dedicata pentru membrii comunitatii!

 2. Multimedia , stiri & tehnologie
  80
  postări

  Diverse discuții despre problemele care apar pe un server de joc, cele mai recente melodii, filme și seriale, multe discuții legate de zona IT, știri din gaming sau alte domenii.

 3. Resurse jocuri online
  2.011
  postări

  In aceasta sectiune se vor gasi resurse, videoclipuri, tutoriale si multe altele despre League Of Legends, GTA San Andreas, GTA V, Minecraft si FIFA .

 4. Design
  285
  postări

  Tutoriale, creatii, cereri, resurse si multe altele ce tin de grafica si design.Vrei un avatar, o semnatura sau o creatie personalizata? Fa o cerere respectand modelul si vei primi.

 5. Bazar
  4
  postări

  Vrei sa vinzi sau sa cumperi un domeniu, un site complet, un script sau lucrari de design finalizate? Vrei sa-ti vinzi un joc sau sa faceti schimburi si nu numai? Aici este locul potrivit pentru a-ti face oferta/cererea cunoscuta!

×