Sari la conținut
 1. DESPRE FORUM

  1. Zona Administrativă
   10
   postări

   Noutăți în legătură cu forumul, probleme, sugestii și proiectele desfăşurate de echipa noastră.

  2. Dezvoltare
   505
   postări

   Zona destinată utilizatorilor simpli care doresc să se prezinte, să aplice pentru grad și să reclame o anumită persoană care, din punctul lor de vedere, a comis o greșeală.

 2. SERVERE

  1. Asistență Server
   6
   postări

   Aici găsiți toate informațiile necesare pentru afilierea sau deschiderea unui server în comunitatea noastră.

  2. Counter-Strike 1.6
   9
   postări

   În urma afilierii, serverele prezente în această categorie ne asigură o utilitate sporită și avantajoasă în dezvoltarea întregii comunități prin garantarea unui mediu sigur și plăcut în desfășurarea jocului. Aceste servere beneficiază de facilitățile comunității.

 3. GENERAL

  1. Discutii tematice & socializare
   15
   postări

   Vrei sa te relaxezi citind o stire sportiva ? Vrei niste sfaturi pentru pariuri sportive ? Ai venit sa faci niste chestionare ? Sau vrei sa ne povestesti despre tine si ce ai realizat pana acum ? Ai gasit categoria potrivita pentru aceste lucruri ! Zona aceasta fiind dedicata pentru membrii comunitatii!

  2. Multimedia , stiri & tehnologie
   80
   postări

   Diverse discuții despre problemele care apar pe un server de joc, cele mai recente melodii, filme și seriale, multe discuții legate de zona IT, știri din gaming sau alte domenii.

  3. Resurse jocuri online
   2.011
   postări

   In aceasta sectiune se vor gasi resurse, videoclipuri, tutoriale si multe altele despre League Of Legends, GTA San Andreas, GTA V, Minecraft si FIFA .

  4. Design
   285
   postări

   Tutoriale, creatii, cereri, resurse si multe altele ce tin de grafica si design.Vrei un avatar, o semnatura sau o creatie personalizata? Fa o cerere respectand modelul si vei primi.

  5. Bazar
   4
   postări

   Vrei sa vinzi sau sa cumperi un domeniu, un site complet, un script sau lucrari de design finalizate? Vrei sa-ti vinzi un joc sau sa faceti schimburi si nu numai? Aici este locul potrivit pentru a-ti face oferta/cererea cunoscuta! • Topicuri

 • Postări

  Salut. Adineauri acest site a fost cumparat de mine. Mai jos va fi afisata o lista cu schimbările ce vor urma: 1) Numele va fi schimbat in playem.ro (play them) 2) Niciun tip de server nu va fi accept in comunitate. 3) Va exista un singur server de CS:GO in comunitate si acela va fi al meu. 4) Voi face o sedinta cu staff-ul actual si voi decide cine ramane si cine nu în funcție. Limita de vârstă va fi de minim 16 ani. 5) Comunitatea va fi axata doar pe Counter-Strike: Global Offensive. Vreau sa construiesc o comunitate de gaming, nu All-In-One. Drept urmare, tot ce nu tine de CS:GO va fi șters de pe forum. Asta include servere, secțiuni etc.  6) Comunitatea eSportslol.ro se va alătura cu aceasta comunitate.   Daca doriți să aflați și alte detalii sau aveți întrebări diverse, va rog să scrieți mai jos. !!Comunitatea va fi în mentenanța timp de 24-48h pentru schimbările ce vor avea loc.
  Ai primit datele prin PM!
  Mod server:cs 1.6 mod go remake Experienta:7 ani Crezi ca vei reusii sa il populezi?:da normal daca nu puteam nu il ceream
  Creaza un topic cu numele " Reclamatie [Numele Admin] "   Model: Nick-ul tau: Nick-ul adminului: Dovezi: Ce a facut:        
  Toti admini trebuie sa posteze aici dupa ce dau un ban De ex   [MODEL] Admin: La banat pe: Dovezi: Motiv: ! Daca un admin nu posteaza va primi 1/2 Admin Warn si la 2/2 Admin Warn va fi scos din aceasta functie.
×